Miettisen Huvila

Miettisen Huvila

Pietarsaari

Fäbodan kallioiden äärellä sijaitseva Miettisen huvila sopii erinomaisesti ryhmille, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä, grillata jotain hyvää, uida, pelata lentopalloa, luistella tai vain rentoutua ja nauttia kauniista luonnosta. Mitä jos suunnittelisit patikointiretken yhteen Fäbodan vaellusreiteistä, jonka päätepisteenä olisi rannan tuntumassa sijaitseva viihtyisä huvila?

Miettisen huvila sopii kaiken ikäisille ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Huvilan varusteluun kuuluu muun muassa avotakka ja pitkä pöytä, jonka ympärille mahtuu 16 henkilöä. Huvilaa voi myös lämmittää sieltä löytyvällä kaasulämmittimellä. Mikäli vierailijat haluavat lämmittää huvilaa tai grillata jotain hyvää, heidän on tuotava itse polttopuut ja kaasu mukanaan. Huvilan aurinkopaneelien tuottama virta riittää valaistukseen, kahvinkeittimelle ja projektorille, mutta ei esimerkiksi mukana tuoduille lämpöpattereille.

Ulkona on myös mahdollista tehdä nuotio aivan vieressä sijaitsevaan grillipaikkaan. Sisällä voi keittää kahvia aurinkopaneelien virralla toimivalla kahvinkeittimellä. Muistathan ottaa mukaan vettä, suodatinpusseja sekä muut tarvikkeet, joita tarvitset suunnittelemasi elämyksen toteuttamiseen.

Sisällä on myös pelkistetty polttava käymälä, mutta ei juoksevaa vettä. Huvilassa ei ole makuupaikkoja eikä sitä voi varata yöpymiseen.