Visit Pietarsaari hakee myynti- ja markkinointikoordinaattoria

Visit Pietarsaari Jakobstad Oy Ab on yhtiö, jonka Pietarsaaren kaupunki on perustanut vuonna 2023. Yhtiön tavoitteena on kehittää, edistää ja lisätä kaupungin ja seudun tunnettavuutta matkailukohteena.

Haemme nyt Visit Pietarsaarelle työkaveria, jonka vastuulla on seudun markkinointi ja myynti sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla, painottuen kotimaan myyntiin. Tulet olemaan keskeinen osa työtä, jonka tavoitteena on lisätä Pietarsaaren seudun vierailijoiden määrää, usein yhteistyössä muiden organisaatioiden kanssa. Vastaat lisäksi Visitin markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. 

Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että sinulla on aito kiinnostus matkailualaa kohtaan ja kokemusta myynnistä. Toivomme, että ymmärrät monenlaisia matkanjärjestäjiä, osaat kuunnella paikallisia matkailualan yrittäjiä ja ymmärrät heidän arkeaan. Kykenet työskentelemään kiireisessä ympäristössä sekä pystyt seuraamaan ja omaksumaan asioita alalla, jossa tilanteet saattavat muuttua hyvinkin nopeasti. 

Osallistut myös Visit Pietarsaaren asiakaspalveluun ja päivittäiseen toimistotyöhön. Sovellut pieneen tiimiimme parhaiten jos olet avoin, sosiaalinen ja avulias. Et pelkää tuoda omia ajatuksiasi esiin, mutta olet kuitenkin avoin muiden ehdotuksille ja ideoille.

Puhut ja kirjoitat sekä suomea että ruotsia ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Muut kielet ja seudun tuntemus on eduksi. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, voimme tarjota monipuolisen ja mielenkiintoisen työympäristön matkailun ytimessä. Työ sisältää matkustamista jonkin verran ja ajokortti tarvitaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Visit Pietarsaaren TJ Matilda Engström, puh. 044 493 8834

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen matilda.engstrom@visitpietarsaari.fi viimeistään 17.6.2024.